Εκδηλώσεις

Ακόμη και μία βόλτα με το άλογο στη φύση, δημιουργεί μία αίσθηση ελευθερίας, τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους φίλους της ιππασίας. Με τη βοήθεια του καταρτισμένου προσωπικού και τα άρτια εκπαιδευμένα άλογα του Ι.Ο.ΒΟ.Π, μπορείτε να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης κάνοντας ιππασία.

Έρχεστε σε μία ουσιαστική επαφή με τα άλογα και τα pony, όπου τα παιδιά κυρίως ανακαλύπτουν τα συναισθήματα που δημιουργούνται από την πρώτη κιόλας  γνωριμία τους.

Θέλωντας να περάσετε τις σημαντικότερες στιγμές σας μαζί μας συνδυάζοντας διασκέδαση και άθληση, ξεκινήσαμε στο Cavalieri να δημιουργούμε εκδηλώσεις, όπως γενέθλια, γιορτές και σχολικές εκδρομές με βασικό ατού τα μαθήματα ιππασίας σε συνεργασία με τον Ι.Ο.ΒΟ.Π.

Εκδηλωσεις Βορεια Προαστια

Για όσους γονείς επιθυμούν μία εναλλακτική πρόταση για τα γενέθλια των παιδιών τους και να μείνουν αξέχαστα στα ίδια και στους μικρούς τους καλεσμένους, το Cavalieri προσφέρει αυτό που ζητάτε.

  • Οι μικροί καλεσμένοι ξεναγούνται σε όλους τους χώρους του ομίλου, πραγματοποιούνται ομαδικά παιχνίδια και προβολή οπτικοακουστικών μέσων.
  • Το προσωπικό του Ομίλου αναλαμβάνει την ασφαλή και δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Επίσης, κατόπιν συνεννοήσεως κλόουν ή ταχυδακτυλουργοί αναλαμβάνουν τη διασκέδασής τους. Παρέχονται και άλλες δραστηριότητες, όπως face painting.
  • Στολισμός, μπαλόνια, φωτογράφηση, βιντεοσκόπηση, κατόπιν συνεννοήσεως.
  • Προσφέρονται τρεις διαφορετικές επιλογές μενού για ενήλικες και τρεις για παιδιά. Μπορείτε να δείτε τα μενού εδώ . Τα πάρτι γίνονται από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 μ.μ.